VÅRKAMPANJ

20% rabatt på kakel, klinker & badrumsmöbler

Passa på, gör ditt kakelval nu! Till och med lördag den 23 mars får du 20% rabatt på hela vårt ordinarie sortiment av kakel, klinker, granitkeramik och mosaik. Dessutom 20% rabatt på massor av badrumsmöbler och tillbehör.

Kampanj på badrumsmöbler & inredning

Kampanjerbjudandet 20% rabatt gäller också på hela eller delar av sortimentet från våra badrumsleverantörer. I butiken kan du se uppbyggda inspirationsmiljöer med badrumsmöbler, duschar, badkar, handdukstorkar, blandare, inredningsdetaljer och mycket mer. Hos oss hittar du allt för ditt badrum. Välkommen att inspireras!

Vi hjälper dig med alla materialval

Vi hjälper dig att omvandla dina idéer till konkreta förslag utefter dina förutsättningar och behov. Du får hjälp med materialval, färger och badrumsinredning och vi ritar upp din miljö i 3D. Helt kostnadsfritt. Klicka på länken för att läsa mer och boka ett möte med en av våra kakelexperter. Vi erbjuder både digitala videomöten och möten i butik.

Bild på katalog

Bläddra i vår katalog

 Du kan bläddra i katalogen online eller plocka upp ditt exemplar hos din närmaste återförsäljare eller Konradssonsbutik. Du kan också beställa katalogen och få den hem till din brevlåda. Klicka på länken för att läsa direkt eller beställa.

Om erbjudandet

20% rabatt gäller på vårt lagerförda ordinarie sortiment av kakel, klinker, granitkeramik och mosaik. Erbjudandet gäller också på utvalda badrumsmöbler, badrumsinredningar och tillbehör. Erbjudandet går inte att kombinera med andra eventuella kampanjer, erbjudanden eller rabatter.

Gäller t.o.m. lördag 23 mars 2024.

Hitta hit

Välkommen till Konradssons Kakel i Göteborg! Vi erbjuder dig en av Sveriges största och modernaste kakelbutiker med en utställningsyta på 1000 m². I butiken hittar du det senaste inom kakel och klinker, badrumsinredningar, duschar och badkar och får hjälp av vår kunniga personal i val av material och tekniska lösningar.

KONTAKT

Jolengatan 21B

431 49 Mölndal

031-86 89 60

infogbg@konradssons.com

ÖPPETTIDER

Mån-fre: 10-18

Lördag: 10-15

Söndag: Stängt

JÖNKÖPING
Fridhemsvägen 18
553 02 Jönköping
036-12 51 15
info@konradssons.com

Personuppgiftspolicy
Cookiepolicy

FÖLJ OSS PÅ