Höstkampanj

20% rabatt på kakel, klinker & badrumsmöbler

Passa på att göra ditt kakelval nu. Du får 20% rabatt på hela vårt lagerförda sortiment av kakel, klinker, granitkeramik och mosaik. Dessutom 20% rabatt på badrumsmöbler och tillbehör från varumärkena Alterna, Dansani, Duravit, Frost, Geberit, Hansgrohe, INR, Nordhem, Svedbergs*, Tapwell med flera. Varmt välkommen till oss.

*För Svedbergs gäller 20% rabatt på möbelserierna Forma och Skapa, duschserien Skoga samt på alla överdelar (spegelskåp och speglar). Erbjudandet gäller t.o.m. lördag 29 oktober 2022.

Hitta inspiration i vår nya katalog

Katalogen är fullmatad med nyheter, klassiker, inspiration, tips och råd! Du kan bläddra i katalogen online eller plocka upp ditt exemplar hos din närmaste återförsäljare eller Konradssonsbutik. Du kan också beställa katalogen och få den hem till din brevlåda. Klicka på länken för att läsa direkt eller beställa.

Boka kakelrådgivning

Vi hjälper dig att omvandla dina idéer till konkreta förslag utefter dina förutsättningar och behov. Du får hjälp med materialval, färger och badrumsinredning och vi ritar upp din miljö i 3D. Helt kostnadsfritt. Klicka på länken för att läsa mer och boka ett möte med en av våra kakelexperter online eller i butik.

Om erbjudandet

20% rabatt gäller på vårt lagerförda sortiment av kakel, klinker, granitkeramik och mosaik. Erbjudandet gäller också på ett stort urval av badrumsmöbler, badrumsinredning och tillbehör. Erbjudandet går inte att kombinera med andra eventuella kampanjer, erbjudanden eller rabatter.

Gäller t.o.m. lördag den 29 oktober 2022.

Hitta hit

Vid Fridhemsrondellen på Solåsen finner du vår stora och inspirerande kakelbutik med centrallager vägg i vägg. I butiken hittar du det senaste inom kakel och klinker, badrumsinredningar, duschar och badkar och får hjälp av vår kunniga personal i val av material och tekniska lösningar. Välkommen!

KONTAKT

Fridhemsvägen 18

553 02 Jönköping

036-12 51 15

info@konradssons.com

ÖPPETTIDER

Mån-fre: 9-18

Lördag: 10-14

Söndag: Stängt

JÖNKÖPING
Fridhemsvägen 18
553 02 Jönköping
036-12 51 15
info@konradssons.com

Personuppgiftspolicy
Cookiepolicy

FÖLJ OSS PÅ